flash intro

26 April, 2024, 9:06 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) (@eendjuh) Afwezig, terug, afwezig, terug, afwezig, terug, afwezig, terug, ... Sorry, ik ben aan het ronddraaien op mijn bureaustoel.

Verslag eLAW-LAN v5 door SKULL

Het heeft wat op zich laten wachten, te mooi weer buiten, no stress, alles kalmpjes aan, maar nu is het er dan toch geraakt: het report.

Reporter van dienst is SKULL, skull is een oudgediende quaker die in vroegere tijden nog bij BU en LOST heeft gespeeld en is ook ne goeie maat van ons allemaal maar int bijzonder morf en blade. Hij heeft vrijwillig dit report gemaakt en dus konden we ni anders dan da posten he (dan moeste wij niks nimmer doen gniffel)

Het woord is aan Skull:

Eindelijk was het zo ver, na een harde dag werken kon ik naar huis om mij klaar te maken om naar de eLAW-lan te vertrekken. Het was al maanden (jaren?) geleden dat ik mijn kop nog eens had laten zien op een lan maar goed, het moest er toch is van komen.
Rond 18u waren blade en morf bij mij en we waren klaar om te vertrekken. Daar aangekomen waren reeds enkele dx-members aanwezig: fragty, 2slow, fraggel. Effe onze pc afzwieren en direct een quakeske steken. Het was al pokkelang geleje dat ik nog eens gequaked had maar het lukte nog deftig vond ik.
Kort daarna: de rest van het dx-team kwam toe en het was tijd om te gaan gaffelen met DX in "Den Artist" (waarvoor dank dat ik meemocht :p) Wat stond er op het menu? MOSSELEN, MOSSELEN en nog is MOSSELEN!! We hebben onze maag volgeramt met mosselen, frit en ne zaligen dessert!



Na het restaurant geowned te hebben keerden we terug naar de eLAW-lan: ready to kick some ass! Er werd vrij veel quake gespeeld wat tot een groot concert van getier, gebrul, gekwijl en "aan-onzen-daarm-sleuren" heeft geleid. Alleen spijtig da de morf zo vroeg gaan slapen was: ik had hem zo willen spanken:)



Bon: zaterdag dan maar. Opgestaan met ne FUCKING stijve nek van in mijnen auto te slapen. De morf uit zijn bed gestampt, de rest van dx was nog nergens te bespeuren ( het was dan ook 8.30u:/ ).
De morf was den blade gaan wakker maken ( diene lag ook in zijnen auto te slapen ) en da werd hem niet in dank afgenomen :) Toerke gaan doen met den auto en terwijl koffiekoeken gaan halen: het waren heerlijke verse, de max!
Ondertussen was het al 10 uur ofzo en iedereen begon langzaam wakker te worden. Tegen de middag was iedereen wakker en vollenbak aant leechen blijkbaar, waarschijnlijk de porno van den eend zennen directory :)

In de namiddag heb ik eigenlijk constant int zonneke gezeten met de morf, binnen was het toch veel te warm voor ons. Buiten leek dan toch ni zo'n goe plan aangezien de f*cking irritante wespen... Dan maar toerke met den auto:) We waren rond 5.30u terug dacht ik. Nog wat gegamed, niks speciaal.

Daarna was het (eindelijk) tijd voor den barbecue, whoot! Na veel geklungel en gekloot had de smalle den barbecue toch aangekregen. Er was vlees genoeg voor iedereen en de brochetjes gingen vlot over de toonbank :) Als iedereen had gegeten was het eindelijk aan ons om te beginnen gaffelen (ge moet ni vragen, gans dx had de gansen tijd zitten watertanden als die brochetten aan het bakken waren....) Allez: uiteindelijk hebben wij dan toch ook gegeten, dus we waren content.



Blijkbaar was Anora dienen dag ook jarig en dat waren ze bij DX niet vergeten, diene jongen heeft ne schonen taart en welle hebbe een schoon happy birthday lieke voor hem gezongen, al zeg ik het zelf. En toen, toen kwamen de flessen wijn van de sharky boven. Die flessen waren rap genoeg op naar mijn gedacht, maar bon: tijd voor revolt!
Iedereen van DX deed mee, buiten die slet van ne morf (yes -> sleeping) Iedereen vollenbak aant roepen en tieren, moet ni peizen da menierreke morf wakker wordt ze, niks te kloete! Maar bon, was toch plezant. Ook nog paar lekkere ctf mapkes gespeeld, maar rond 3.30 begon ik toch moe te worden en bennek maar in mennen bak gekropen om te gaan maffen.

De zondag: eerst heerlijke verse koffiekoeken! Der was weer niemand wakker m.a.w. tijd om te leechen! Ik heb zeker meer den 100 gig binnengehaald, mijn nieuw S-ATA schijfke heeft zijn werk gedaan, whoot!
Als de meesten wakker waren was het weer tijd om te quaken. Ik herinner mij een zalig matchke op wx en nog iet (mapke me alleen sg en gl). Den eend heeft mij hier zo hard in mijn aars genomen da ik nog mank loop... Ma bon, kort na de middag was het tijd om in te pakken en huiswaarts te keren want ik en de morf moesten de volgende dag gaan werken en wouden fris zijn.

Nog even uw aandacht voor de dx-kunst! Smalle's icepad na een frustrerende 1on1 tegen fraggel, en shogun's partytentje na een windvlaagje



Algemeen besluit:
- DX ownt
- Ik own ( in revolt toch ;) )
- Den BBQ ownde
- eLAW lan was weer een festijn voor het doorsnee gamertje :)
Quotes van de lan:
- Fraggel die aan barman in "Den Artist" vraagt: Zijde gij den artiest?
- OP...U...KNIEEUHHH!
- Ik heb respect voor vlees
- Och u moeder
- Bloed in de darm

Skull was al weg toen we deze, toch wel schitterende overwinning behaalden tegen het elaw-team (voor diene ene keer da fuifwachter met HUN meespeelde ipv me ons in de voorgaande schandalige en oneerlijke matchen (elaw = div1, dx = div3) sleepten we toch 1 overwinning uit de brand.) U MOEDER HARRY!



Alle foto's van DX zijn te bezichtigen op http://users.pandora.be/fragty en ik heb mezelf toch wel overtroffen vind ik en met photoshop rap een siteje in elkaar geflanst.



#7  by smalle   (C3828D61.kabel.telenet.be)Tuesday, 10 Aug 2004 16:45 CEST

fuck pé, wa een zalig verslag

tot op de volgende eLaw (deze keer met broodplank als muismat) zou ik zegge.

#6  by Jjonez   (245.110-136-217.adsl.skynet.be)Monday, 2 Aug 2004 22:13 CEST

maar wie staat er weeral in de gazet???

#5  by shogun   Monday, 2 Aug 2004 20:35 CEST

nog choco...

#4  by abatcher   (u81-11-157-234.adsl.scarlet.be)Monday, 2 Aug 2004 12:03 CEST

ownage alom

dingske naast merlin is wodney btw :)

#3  by Homer   Monday, 2 Aug 2004 03:29 CEST

btw, wie is "dingske"? :)

#2  by Homer   Monday, 2 Aug 2004 03:23 CEST

tging begot tijd worde

#1  by sleipnir   (D5779B89.kabel.telenet.be)Monday, 2 Aug 2004 02:36 CEST

all ping, kom zeg, hou het eerlijk eh manne

anti-bot password = eWfdN

Name:
Comment:
Anti-bot password:

  • bold : [b]some text[/b]
  • italic : [i]some text[/i]
  • links : [link=http://www.fom.be]link to FoM[/link]
  • url : [url]http://www.fom.be[/url]
  • color : [color=yellow]some text[/color]
  • quote : [quote]some text[/quote]
  • image : [img]http://www.dimensionx.be/img.jpg[/img]
  • smileys : :) :( :d :o ;) :p 8)



Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat





 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team




Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 44.76 ms